Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen, egentligen?!


Din kärlek till en annan annonserades ut med orden: ....är i ett förhållande med.....

Äntligen kunde jag andas igen...
Äntligen kunde jag släppa taget...
Äntligen kunde jag fokusera på mig själv...

Egentligen grät jag inombords...




Fri vers av Mejj
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj