Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna med allt!

Japan är en pålitig vän
och lånar han av en många spänn
betalas de klart
tillbaka i en fart
och så har har man dem då i: Yen!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 06:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det roliga här, anser jag, är att 'Japan' kan stå såväl för människan som landet.
2012-06-06

  ResenärGenomLivet
Roliga rader.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt