Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att följa med!

Det brusar i våra kroppar
av alla frågor, som droppar in
och folk vill ha svar på frågan sin...

De frågar mest om framtid när, hur och var
och på det har man ju sällan något svar
när man, som jag tar...

Dagen med ett välkommet: Hej!
Men visst är det kul om den har
en fin överraskning som man
aldrig väntat sig...

Ja både till dig och mig...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-07 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt