Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödrakärlek!

En svensk, en tysk, en skotte från Bohr
till knytkalaset bar en matsäck stor
svensk med "Kron", tysk har lax,
bröd och würst till övermax
i skottens säck där satt hans: Lillebror!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-11 17:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra text, då hade de allt plus en extra matgäst...
2012-06-12

  limerick
Fyndigt. Vi och våra fördomar - skottar anses snåla men smålänningar endast sparsamma.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt