Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Posten inte på sin post...

En klok gumma från Långedrag
sa posten blir allt mindre dag för dag
javisst är det så
sa ju jag bara då
den slutar, som brevlådeföretag




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-18 15:05



Bookmark and Share


  ULJO
Framkallar ett stort leende
2012-06-19

  Ezmeralda VIP
Så bra text och sann.
2012-06-18

  lodjuret/seglare VIP
Texten fick mig att le, såväl för dess allvarliga budskap som för kvickheten där på slutet. 'Love hurts' är dessutom låten jag lyssnar på just nu och det passar ju bra här.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt