Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp i topp hopp!

Förvaltare vi är
för våra kroppar, som vi bär
eget ansvar för dem vi har
men hur förvaltar vi vårt pund
på vår jordestund
mat finns ju sund...

För kroppens maskineri
mat naturlig med det bästa i
för att få till en bra kemi!

Helst utan konstgjorda ingredienser
ty för mycket av sån´t kan ge konsekvenser
och fylla kroppen med existenser
som kan ge reagenser
av oönskade tendenser...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-21 06:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, men vi får inte glömma själen!
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt