Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken skön stil, ja "style"...

Tänk att få gå på
midsommarfest
i gamla sköna jeans
och i vit nystruken skjorta
och i rosenbeströdd väst
med vitt sidenbackstycke
som ett glänsande smycke
och i mitt tycke
med cowboyhatten så väl stukad
så det syns att den bärs
av en som vet hur
den bäst är brukad
cowboyboots med sköna klackar
jo till det, jag gärna ja tackar...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 08:01



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja en mycket medveten stil på den mannen.
2012-06-23

  limerick
Glad Midsommar önskar jag dig tillbaka!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt