Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardrama!

En kvinna är så resolut
laddar revolvern absolut
siktar mot man ja
precis vad ha vill ha
ett härligt häftigt jädra gott skjut




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-22 13:11



Bookmark and Share


  ULJO
Så det kan gå
2012-06-22

  Eva Langrath VIP
Aj aj sicken Midsommar det kan bli
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt