Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var den gången...

En god vän en man jag känner väl
en absolut mer än vänlig själ
möter på hemvägen efter en fest
en man, som vinkar till sig
honom med en gest...

Han stannar till
undrar vad mannen vill
han är husvill...

Han har ingenstans att sova i natt...

Min vän skärskådar honom uppifrån och ner
mannen står bara och ler
så min vän tycker
att han ser OK ut
och samtycker att
han får logera hos
honom då...

Väl hemma bjuds gästen på mat
gästsäng bäddas och han själv trött,
som 17 slänger sig i sin, det har varit en
lång dag och klockan är tre, han somnar bums...

Så vaknar han med ett ryck
känner på kroppen ett tryck
där ligger gästen helt naken
helt klar med saken...

Min vän river sitt hår
frågar vad, som pågår
får till svar...

-Ja men, är han inte en så´n kille
som ville, nej säger han jag är inte
en sån man... Jag går in för brudar jag
jag gillar deras hudar... Bäst du dig skrudar...
Och sticker för strax då kommer min tös...

Ser hon dig kan hon bli nervös
och tro att jag bytt "massös"...








Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-06-24 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt