Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: znyggaste flaggan i EM




Gult Kort för Ointelligens, Rött för Filmning [sporadiska skrifter]

~*~

Engelsmän tror ju alltid de kan kolonisera andra länder med våld 
så därför får de gult kort både på och utanför fotbollsplanen

medan Zlatanisk intelligens och skicklighet premieras med mål
som får demoner att baxna och
som får änglar att sjunga i kör

15 Juni 2012

L Patrik W Johansson 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-01 20:38



Bookmark and Share


  SeXara
Snyggt :-D
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP