Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är de allra flesta havande med en oerhörd längtan





När ska vi börja förlösa oss själva och varandra??

När ska vi skapa en kärlekens DAG i mardrömmens natt??

När ska vi bli dom vi ÄR, och tumla om i meningsfullt liv??

När ska vi så kallade poeter bli POETER??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 01:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Matteus 25:40 skulle förvandla vår jord om vi åtlydde dem.
2012-07-02

    ej medlem längre
Bra frågor!!!
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna