Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck PSYKOFARMAKA!





Jag håller på att ta ur min antidepressiva och antipsykotiska medicin.

Känner av den slumrande VULKANEN av ursinne: sorg, glädje, vrede,

längtan, ja alla mina känslor som hållits nere av dessa tabletter, känner

hur allt börjar röra på sej, vakna... jag är på väg ut ur de kemiska

manipulerande dimmorna... vilket är också skrämmande... men jag

tänker inte låta rädslorna ta över och dominera, jag tänker bli FRI!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 00:22



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Kämpa på.
Det ska gå.
2012-07-06

  Johan Bergstjärna
Chawa

Jag har väl inte varit direkt släckt i själen under min medicineringstid... men mitt ursinne har slumrat, men nu får det vara slut på det, tack för din fina kommentar. Skrämmande är det att flera hundratusen svenskar går på anti-depressivt.
2012-07-04

  Chawa VIP
Mycket imponerande text!

Frihet i livet är att känna ALLT
och jag önskar dig mycket glädje
och lycka utan själssläckande
piller!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna