Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHAMPAGNE STÖLDEN

Inte ska väl jag sade betjänten
och doftade i glaset som en sork
Men champagnedoften nådde hennes öron
champagnedoft i form utav en kork

Och plötsligt bara står hon där värdinnan
nu har goda råd ett saftigt pris
Det straffar sig att knycka av grevinnan
då får man ligga sked med gårdens gris

Springa här och stjäla mitt i natten
och smutsa ner vår anrika miljö
Nu väntar dig en tid med endast vatten
nu väntar dig en mager tid adjö

Ta hit likören jag är djupt chockerad
ditt oförskämda lömska pöbelpack
Jag kräver din respekt som titulerad
imorgon är det du som köper frack

Och snyggar upp i stora marmor salen
skynda på din usliga bandit
imorgon har vi glömt den här skandalen
då greven från Toscana kommer hit




Fri vers av zallander
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-04 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander