Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros

Flög med ängeln Ikaros
tände cigarill
på solen, som med vingen slöt förbund

Tvenne glada tomtebloss
i början av april
sten sax och påse med Johnn Blund




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 702 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-02-10 02:07



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Finurlig dikt med varningstext under - vem vill bli ett tomtebloss? Akta dig att "stiga för högt!"
2013-03-18

    JO:82
Cool....med humor
2013-02-18

  objekt3
cuuutee! *
2013-02-12

  mysing
riktig härligt rim :)
2013-02-10

    ej medlem längre
lyckade rim
2013-02-10

  Nanna X
helskön cool Ikaros!
2013-02-10

  Federico Romano
Häftiga ord..
2013-02-10

  Marianne Räf
Dansant, rolig och med djup.
Du är poet, det har jag förstått!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander