Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om min förestående död, som en drunknande...


Jag drömmer om min underbara död;

att bli kvitt desperationen, klaustrofobin

i min kropp, i världen, på poeter.se...

Att få vakna upp till mitt rättmätiga liv;

ett RIKTIGT LIV...

Men jag har en liten kattunge i famnen;

lilla Puss... hennes livsglädje och passion

smittar av sej på mej, och jag tar mitt

ansvar som en älskande hussepusse...

Men döden längtar jag efter som en

törstande i öknen världen...

Men mitt lilla buspuss får mej att

välja LIVET; det heliga!





Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-05 00:18



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Det är inte dags än för dig
att lämna jordelivet.
Det är vad jag tror.
Du behövs.

Djur har en läkande förmåga.

Nu är det du som
tar till dig
av det dessa människor skriver
till dig!!!
2012-07-06

  Bo Himmelsbåge
... jaa ... det är riktigt Johan ... välj Livet ... men frukta inte Döden ... den kommer ... vare sig man vill det eller inte ... men man behöver ju inte ha så bråttom ... man KAN JU GE OCH FÅ KÄRLEK här på jorden ... inte bara till katter ... ! kram Bosse
2012-07-06

  walborg
Blir oroad av Din text, men också litet hoppfull av att Du låter en liten liten tussekatt visa Dig att livet kan vara fint också och att man kan mötas och dela när det är som svårast.
2012-07-06

  Annie b'larsson VIP
Gud vad upprörd jag blir av nedanstående kommentar!!
Snälla Magisk...låt mig få höra att du är okej!?
2012-07-05

  marie-helene
För den som har tron så är döden en vinst och ingen
förlust...Den frid och kärlek man får möta är större än
något annat....Jag är glad över att du har dina katter som
håller dig kvar och du har vänner likaså...Jag har ju också
katter som är mina bästa vänner som gör livet vackert....
2012-07-05

  Annie b'larsson VIP
Jag läste bara första raden...det räcker. Du kan inte säga så här. Du kan inte bara tänka på dig själv - Det finns människor som bryr sig! Som bryr sig om dig. Överallt finns dom. Försök göra det som du mår bra av; och ta för Jesu namn hjälp av någon som förstår sig på dina problem. Snälla!
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna