Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNNS som om jag levt i TUSEN år





Jag är trött på att vara hemsökt och utmattad

Jag är innerligast trött på att känna en alienation

och klaustrofobi i denna galna värld där djävulen

sitter på sin tron och skrattar åt alla olyckliga

människor som inte vet var de ska ta vägen...

Mitt liv; en lång utdragen pina och förnedring

tillsammans med så kallade människor som

inte vet vad kärlek är...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-05 00:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Frukta icke, ty jag är med dig!
Sök ej hjälp hos andra,
ty jag är din Gud!
Jag stärker dig och hjälper dig
och stödjer dig
med min rättfärdighets högra hand."
Jesaja 41:10
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna