Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen i brevfilmen är som vanligt någon annan än poetjaget självt. Jag låter här en underdog få axla rollen som brevfilmen handlar om.


Jag donerar gärna min kropp, efter döden, till vetenskapen...







...så länge de bara lovar att ta väl vara på min hjärna.
De övriga organen kan de skära i efter behag så länge det bara handlar om forskning.
Någon organdonatór av rang är jag dock inte, men om jag absolut måste donera något organ till folk som står i kö för att få ett av mina, ja då kan jag tänka mig att de får ta min hud.
Den är ju ändå mitt största organ.
Tarmarna kan få gå till korvindustrin och naglarna till att göra gelatin av.
Ögonen kan få nytt liv i någons annans huvud.
Men levern, njurarna, blindtarmen och gallstenarna får hamna i köttkvarnen.
Tänderna kan få pryda någon skådespelares mun vid någon större pjäs uppsättning.
Min själ räknar jag dock med att få ge fri, den kan få spöka här på jorden och reta gallfeber på alla jävlar som kallt räknar med att få ta hand om just den.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-07-05 20:47



Bookmark and Share


  Knickedick
kommer att tänka på en sång från rallygänget, där det gick ut på att alla organen var tillgängliga för donation utom manliga könsorganet.
Själv så kommer jag att vara död när de skär i mig så jag bryr mig inte om vad de gör
2012-07-05

  Dr Jimmy Johansson The 777
Familjär volymförändring i kistans bärande bristningar förkrymper körtelvävnadens slemhinnesekret.
Sammandragningar i irismuskeln.

Hastigt kommande och gående eller med varandra vomitivt växlande motiv.

ps.

förståndsförlustens substanssammansatta födelsemärke.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP