Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig förändring



Vårt liv förändrades på några timmar
sitter här i min ensamhet

du befinner dig i ett kalt operationsrum
jag ligger sömnlös i vår säng

tankarna far som vilda gäss i mitt huvud
befinner mig som i en dvala

får äntligen återse dig i en sjukhussäng
du ser trött och blek ut

slangarna som du är kopplad till ser märkliga ut
men du är tapper en kämpe

tänk att livet är så skört och inget vet vi
så nu ska vi ta tillvara på varje dag och njuta

njuta av det lilla och drömma om det stora
vi vet ju inte vad livet har att bjuda på.






Övriga genrer av Tosca
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-07 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vacker så!
2013-10-15

    ej medlem längre
Berörande vackert
2012-10-05

  Siggesdotter
Känner med dig...har samma erfarenhet som du har nu...ta vara på varje minut och njut av varje stund tillsammans! Ni kommer att klara det!
2012-07-09

  Heikki Hellman
Det tar på krafterna, men ni klarar er!
2012-07-09

  ULJO
Berörande rader
2012-07-09

  Katinka VIP
Jättefin text. Ger tårade ögon. Tänk om vi alltid kunde uppskatta livet så.
2012-07-07

  NågonAnnans
Tänkvärda rader.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca