Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar är lyx

Jag söker föda

Och undviker fiender




Fri vers av zallander
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-07 22:35



Bookmark and Share


    Meretseger
Och kvittrar för att kunna para mig
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander