Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne från Mingdynastin

Demiurgien härstlystne konung
materiens advokat
Efter tusen års vandring i honung
desserterar din siste soldat

Han doftar sitt stoft ur kvarnen
ett minne från Mingdynastin
Nattar de sista barnen
tant brun tant grön och gredelin




Fri vers av zallander
Läst 245 gånger
Publicerad 2012-07-09 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander