Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens enkla glädje






Ett skrattande dundrande leende solsken.

Människorna öppnar sej och ser på varandra.

Som barnens enkla glädje över en vän.

Mörkret upplöses när kärleken skrattar frid.





Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-09 18:58



Bookmark and Share


    jaybird
Välljudande slut:

"Mörkret upplöses när kärleken skrattar frid."
2013-07-03

    ej medlem längre
Barns glädje och skratt...finns det nåt mer nära livet än det! Fint skrivet Johan!
2012-07-09

  marie-helene
Jag är barnsligt glad över dig,
Kram kram
2012-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det skriver jag under på. Vi skulle behöva likna barnen mer...
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna