Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ställer upp mina forna MOBBARE och PLÅGOANDAR på rad...






Sen tar jag ett rejält bollträ och börjar slå;

brutna armar, knäckta revben, benpipor

som står åt alla håll... sen står jag hos

dom länge och hånar dom och hatar

dom med all min själsliga kraft, hotar

med att slå dom huvudet om dom inte

ber om förlåtelse för att dom förstörde

mitt liv... så dom ber mej om förlåtelse,

och jag förlåter dom så gott jag kan.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna