Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam och Eva Haiku

Två håriga apor-
allas aggressiva ursprung
perversa groteska




Fri vers av zallander
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander