Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelspår

Utan textkritik

läser jag budskap
som fågelspår i sömnen

ur hennes händer växer fram
kustbornas slit
deras bruksvärde

vi går bara till nästa grund
där stannar vi, det är ingen idé
att trassla in sig¨¨garnen håller föga




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-14 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP