Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väl bra lustigt ändå att teknikens underverk parade med en strålande vacker natur aldrig upphör att fascinera de ljuvt älskande. Till och med den som inte har något annat att älska kan röras till tårar över gamla lok, bilar, båtar och flygplan.


Det bästa med att porrsurfa...







...är att det finns så mycket vackert naket att se.
Se för din inre syn ett sådant där gammalt svart koleldat lok med röda linjer längs sidan och en pistong som rör sig fram och tillbaka i en härligt evig rörelse.

Med en plym av rök ur den svarta skorstenen och en eldare eller två vilka matar elden med kol medan lokföraren drar i snöret till visslan som för att varna för en tunnel eller en brant backe, för en järnvägsövergång eller för nästa station i sikte eller vad det nu är de visslar för.

Tåget rör sig genom en dalgång med vackert landskap runt omkring sig, skogar och berg, åkrar och sjöar. Lundar med fruktträd och stränder med vågor slående emot sig. En blå himmel med några förströdda moln och en strålande sol.

Tänk dig en sådan vacker syn på väg över rälsen i ett bedårande landskap. Det är så nära pornografi du kan komma och det lovar att göra dig andlös om du bara tar in denna bild av en svunnen tid, då allt var lycka, frid och kärlek mellan människor.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-14 09:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Porr kallas allting som är överdrivet för. Det gör att exempelvis våldsporr, går till överdrift i en deckare, med mera våld och blod 'än döden kräver'...
2023-07-11

  Kjell A. H Lundin
... detta får mig att le och skapa just en bild av en svunnen tid och som berör mig en del! Bra!
2012-07-16

  Nanna X
att motsatserna attraherar varandra är ju en gammal sanning. jag är t e x en mogen människa som vågar stå för mina åsikter och tillkortakommanden medan mannen jag älskar uppför sig som en feg barnunge. obs det var bara ett exempel : )
2012-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Jag smälter själv alltid och blir till ett tioårigt barn så fort jag får se bilder eller filmer med vackra landskap och någon sorts motorfordon i den slående vackra naturen. Trots att dessa båda upplevelser borde vara någon sorts uppenbara motsatser till varandra.
2012-07-14

  Nanna X
jag tycker vanlig porrsurfning är moraliskt förkastlig men det har vi ju diskuterat. ånglok däremot kan vara riktigt sexiga.
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP