Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå tåget

ovädret och de
oframkomliga vägarna
är återvändsgränder
likt blockerade synapser

som får handlingar att
stanna i sin linda

höjer jag armen,
stannar rörelsen

i nittio grader

när blå tåget swishar förbi
i sin framfart mellan de
hemlighetsfulla städerna
i öknen

de som finns i verkligheten
är markerade på kartorna

där finns byggnader, gator
och torg, vanliga invånare

de övriga, de som inte finns
är det dem vi ständigt söker
är det därifrån oron stiger in

den oron som bygger bo
i känsliga tårkanaler





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-14 18:53



Bookmark and Share


  Nanna X
det finns vägar, och omvägar. gillar!

kan inte låta bli att associera:
http://www.youtube.com/watch?v=5EtpoNcbbY0&feature=results_main&playnext=1&list=PL18552C518A40DAAD

2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP