Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD, förlåt att jag tjatar...





Jag ber och jag ber och jag ber

Men när ska jag som ett barn

lära mej att vila i Din kärleks frid??

När ska jag låta Din fullkomlighet

blomma ut i mitt liv, i min själ?

Lars Norén och Birgitta Trotzig

kom till mej i drömmen och manade

mej att ta hand om min inre pojke,

han som är så ängslig och övergiven

När ska jag kunna gråta ut all min

kärlek och trygghetshunger??

Jag hungrar efter den goda vilan

och harmonin och glädjen,

men min vrede och mitt hat

är av obeskrivlig art... men hur

får man ut den, jag ska börja

motionera och få utlopp den vägen...

endorfiner, naturupplevelse... sen ska

jag visa mitt sanna ansikte och ÄLSKA!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-15 21:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Maria T
2012-07-16

  Maria T
En gång skall i bli hela människor
utan skavsår på fötterna
och utan skavsår i själen
En gång får själen ro
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna