Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt fjällskivling





Stolt fjällskivling

Dysenteri

Förräderier

Byxan bakom

Alfa novum

Härligheter

Av i ett fläng

Nostrata

Moxy

Barlast

Folksjälen

Sjunk svenska folk!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna