Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Redigerad version av cry in the dark <- orginalet är patetisk..)


Undran

Jag sitter ensam,
Ser mig omkring.

Försöker få andra att se mig,
Jag säger något,
Men ingen lyssnar.

Smärta,
Varför lever jag?


Hjärtat svider utav alla mental smärta.

Varför?
Varför just jag?

Jag sitter ensam och gråter, så ensam...

Misstaget jag gjorde var att jag är orginell, mig själv.

Önskar att någon kan se mig,
Le emot mig,
Krama om mig och säga; "Allt är bra, jag litar på dig och jag kommer aldrig lämna din sida"

Men dina löften betyder inget längre.




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 08:32



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Man ska alltid vara sig själv.
Så du gör inget fel i det!
Om folk inte kan uppskatta det, så är det deras problem.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson