Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nixum laakom alfanova supflux





Abakina rosom likksom lillsvåger

Kasum vialåg moderlunda abraxax

Dess monsta lödum kalhygge




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-07-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna