Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnhaiku





Ett barn som gråter

Mamman är deprimerad

Psykosen byggs upp




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-18 19:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som min pappa brukar säga; "Det är synd om människan!"
2012-07-18

  NågonAnnans
Och VEM är att påverka, eller att döma? ...
2012-07-18

    ej medlem längre
Alla undrar: - varför?
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna