Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar att bli älskade, vi älskar att älska





Jag älskar att bli älskad, jag älskar att älska

Vi gråter tillsammans som barn gråter

Vi lägger oss i mossan djupt i skogen

och håller om varandra hårt och länge

tills våra hjärtan och själar får känna frid

Du älskar att älska, du älskar att bli älskad

Vi dånar vår uppdämda vrede över människornas

avstängdhet och grymhet, vi blir aldrig som dom

Jag djupt inom dej, du djupt inom mej, och vi klär

av oss nakna och låter regnet skölja över oss,

vi älskar rasande, och glädjens sol börjar lysa

Vi älskar att bli älskade, vi älskar att älska.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna