Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små Kungariken

I små städer finns det
små män

där bildar de sig sina egna
trånga kungariken

så långt från de stora slagfälten
att härska över i lugn och ro

lugnt får egna tankar
färdas i fred

att vara kung är ett
vördnadsbjudande kall
i såväl småstad som storstad

undersåten lämnar närhelst
den smala porten öppnas
och viljan bjuder

varhelst
samma böjda nacke




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2012-07-19 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant, så sant....
2012-07-19

  Nanna X
sanna mina ord, så fungerar det!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP