Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet

Näckrosen guppar lojt
på vattenspegeln
Andas lustfyllt in det
nyregnade
Kvällen känns skön
vattenpärlor glittrar
Solen fyller luften
med solstråleblänk




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-19 18:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Njuter av dina ...
2012-07-20

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-07-19

  Eva Langrath VIP
Stark närvaro i orden
2012-07-19

  ResenärGenomLivet
Det brukar vara så där fint efter regnet...
2012-07-19

    ej medlem längre
En så fin text!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP