Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens kyrkogård

Lika långsint
som ett fotspår på månen

Svårt att sänka rösten
bakom megafonen

Både evig
och expanderande

tidens kyrkogård-




Fri vers av zallander
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander