Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås ett ofullständigt kåseri... du kan ledigt fortsätta och kanske även avsluta detsamba. Kafferep är det tjocka snöre som omger den rektangularära ringen där boxarna möts för att argumentera kroppsligt om vilken sorts kaffe som är att föred


Till just dig i just detta nu (eller inte)





Många människor är istället sugna på att spela 'sänka människor' än brädspel som 'sänka fartyg', schack eller fia med knuff, oavsett det är en 'kontaktsport' eller en mer subtil form av tasksparkar. Ju mer förfinad och subtil en sådan sport är, desto mera rejält förlorar förloraren i exempelvis självförtroende. Stig Järrel spelade i filmen 'Hets' (tror jag den hette) en mindre subtil figur och även i boken och filmen 'Doktor Glas' förekommer den mindre subtila umgängesformen 'mord'. Jag är extra förtjust i ord som jag har en svävande uppfattning om vad ordet betyder egenligen, från början, på stenåldern eller så. Det finns en mängd olika ord som dessutom betyder olika i olika världsdelar. Ord som i Sverige är negativit laddade kan i exempelvis Sydamerika vara positivt laddade. Det är bara en del av kulturkrocken.

Jag måste sluta här pga omständigheternas spel.

(oläslig namnteckning)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP