Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN - måndagen den 23 juli 2012





Gud, kom till oss, Du som redan är här, kom med

Din över allt förstånd allomfattande förståelse och empati

Ge oss kurage och frimodighet att vända oss mot

varandra och älska, ta varandra i medmänsklighets

famn, ansikte mot ansikte, hjälp oss att se som Du ser

Bryt vår illusion om att vi är ensamma och isolerade,

fyll oss med inspiration, förtröstan och livsmod,

så att vi kan bli dom vi är för och med varandra.


I Jesu Namn - Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-23 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark bön om längtan och mod.
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna