Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chip moduler

Chipets moduler gör renbågen grå
hjärtats kanaler 2 x 2

Med samma finess som en hel symfoni
arpeggio - trumma - bas - melodi

Hoptryckta fartfyllda toner så tight
en Mozart med sampler och tolv kilobyte

Retroljud från en i 8-bits sal
en digital liten näktergal

Som kvittrar när mörkret tränger sig på
effektfyllda staplar 2 x 2

Börjar med basen arpeggion och takt
smyckar detaljerna sedan exakt

Chipets moduler gör regnbågen grå
4 kanaler 2 x 2




Bunden vers av zallander
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-07-23 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander