Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=sFmnLwRENlI


Din besjälade blick fullkomlig av ömhet







Din besjälade blick fullkomlig av ömhet

Vi har tagit in på Hotell Kärleken

Du hjälper mej att bli den jag är

och vi är nära livet när vi famnar

varandra och gör kärlek i vårat

ljusrus

Du läser Jonathan Livingstone

Seagull för mej, och jag somnar

i din famn, och du viskar mitt namn.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna