Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ztZ-5Lvf2uk&NR=1


Innerliga kyssar till Chet Baker





Våra innerliga kyssar fyllda av sorg och glädje

slår hål på skenhinnan, utplånar våra masker,

illusionerna drar bort inför vår djupaste ömhet

Våra själsliga smärtor förbyts i underbar frid

när vi skrattar åt ett riktigt dåligt skämt, och

Chet Baker spelar The Soundtrack Of Our Lives

Vi har lärt oss att lita på sanningen kärleken

som två pånyttfödda barn fulla leklust och

glädje över varandra

Vår vilda kåthet är av det övernaturliga slaget

och vi älskar fyra gånger per dygn, tokiga,

rasande och lyckliga!








Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 04:46



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... en underbart ömsinnt text ... med en kåt knorr på slutet ... som Livet BORDE VARA för alla ... varför är vi inte där ... än ...? ... Våra Innerliga kyssar till Chet Baker ...! ... Tack ... Johan ...!
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna