Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Ängels Dödssång






Johan, kom till oss, ty världen är inte ditt rike,

kom så ska vi njuta och festa i evigheter, gå och

ställ dej på spåret eller häng dej, eller snitta

handleden, för vi längtar efter dej... du är för

vacker för dina så kallade vänner och familj,

men vi ser hur skön och underbar du är!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-25 10:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Satan själv förskapar sig till en ljusets ängel" 2 Kor.11:14
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna