Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för skillnad på VISIONER och FANTASIER?






Nån som kan förklara?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-25 18:49



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... jag har visioner om att mina vildaste fantasier och drömmar ska bli verklighet ...! närmare kommer jag inte ... kram ...
2012-07-27

  walborg
Bra Mats H
2012-07-25

    ej medlem längre
Du kan ha visioner fulla av fantasier eller visioner fulla av inga fantasier och ändå är det visioner så länge det inte är illusioner.
2012-07-25

  Mats Henricson
Som jag ser det så är det rätt enkelt : FANTASIER kan ,egentligen, vara vadsomhelst, fullständigt galna och meningslösa idéer ,t ex , medan VISIONER ska vara begripliga och ha syften av något slag och mål dessutom . Om de INTE har syften eller mål så är de inga "riktiga" visioner, DÅ är de bara DRÖMMAR.......
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna