Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man göra med en VREDE som växt sej GIGANTISK och förvandlats till HAT??





Om jag tänder till nu så är jag rädd att jag kommer utöva våld...

I mina nattliga drömmar så STRYPER jag folk, det är fullt påblås,

men när jag vaknar så är känslan borta, och jag fortsätter ta skit

och arrogans... som idag, en så kallad vän bara kliver in i mitt

hem och börjar stöka i köket, fast han VET att jag sover vid

den tiden... och jag var så trött så jag orkade inte TÄNDA TILL...

och nu sitter jag här; utmattad och spänd och undrar vad jag ska

göra...önskar så innerligt att jag kunde få igång min explosionsmotor,

men jag är rädd att jag kommer slå honom på käften...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-25 21:02



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Våga känn känslorna du har i drömmarna

ihop med en jävligt vettig människa

drömmarna talar ju om ngt du är
rädd för, kanalisera ut de så släpps
de, Stark text om den förbannade
ilskan, den som oftast handlar om att
andra överträder gränser vi inte sätter,

Bra text! känns, /
2012-07-28

  NågonAnnans
Den här texten kan jag spegla mig i till 110% ... Jag behöver också EXPLODERA mot dem som gör mig orättvist, fast jag blir rädd för vart det skall sluta om jag gjorde det..
2012-07-26

  Cammie
Jobbigt värre...

Kanske börja med att skaffa bättre lås...?
2012-07-26

  walborg
Vässa ordkonsten min vän - inte musklerna.
2012-07-25

    ej medlem längre
Jag tycker du ska klippa till utav helvete :-)
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna