Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvindar

Höstlika vindar blåser
i sensommartid
Mörka moln hopar sig
och regnet vräker ner
Nästa stund tittar solen fram
och värmer skönt
Humlor surrar
och blommorna torkar sina kläder
Det råder aprilväder
i hela landet
Ömsom regn -ömsom sol
Svenska sommar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-25 21:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Orden smeks liksom fram ur en disig höstdag - gillar mycket denna dikten
2012-08-07

  anits VIP
Så fint skaldat om den
sveska sommaren
2012-07-26

    ej medlem längre
Fint och mjukt faller dina ord om vår typiska svenska sommar.
2012-07-25

  Ninananonia VIP
Ja bedrövligt väder.. men idag var det sommar här :)
2012-07-25

  ResenärGenomLivet
Just det...svensk sommar.
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP