Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar på Katedraler

Någon bad mig
nej, ingen bad mej

det var en önskan bara
att få svara på en fråga

av hela mitt hjärta
det tomma hjärtat


du skall aldrig mer
jag skall aldrig mer

mitt svar är inget

förlorat i uppströmmarna

jag samalr bara på bilder nu
inget annat kan stanna kvar

nu samlar jag på Katedraler
och medeltida städer

till det behövs resor

inga ord
Någon har bett mig
om ord
sömnens ande är ordens
orden vaggar i timmarna

en melodi, en flöjt och en flöjtspelare




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-25 21:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket vackert.
'nu samlar jag på Katedraler'. Det säger allt.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP