Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iaf i fantasin... iaf i fantasin... iaf i fantasin


Hämnden är Ljuf













-aj aj aj aj aj aj.... jag blöder hjälp mej...
jag har fått trippelsidig hjärnskakning
smalbenen är av... blodet sprutar...
.... snälla ring efter ambulans!!!!!!!!!!!!

-ja ja... allting har Sin tid vännen...
ser du inte att jag är upptagen helt enkelt....
NU GÄLLER det faktiskt: MEJ!
( & vad gjorde DU för MEJ när JAG var SJUK???!!!!!!!! )





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-25 23:09



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... ahh ... javisst ... kanske vi sätter kniven i oss själva när vi vägrar hjälpa andra ...!
2012-07-27

  Annie b'larsson VIP
Kan hålla med om att Hämnden är ljuf, ibland. Gör man det på rätt sätt; inte skadar eg. utan mer som att lära någon en läxa, så kanske det må vara hänt faktiskt. Men jag hatar vapen. (Du har en bild - och jag förstår att det är en lek med ord och bild) - men jag önskade att vi alla ansträngde oss för att bli Människor igen; slutade att skada varandra. NÄR ska vi lära oss att vi har fått orden för att använda dem!
2012-07-27

  NågonAnnans
Verkligen underbar! Och så ärlig..
2012-07-26

    Ordkonstnär
//Och vad gjorde DU för MEJ?// Underbart
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna