Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mars pannkaka, Venus har ledningen.


Något litet om sport?








Grenar vi gärna eller ogärna vill se växa ut på OS-trädet.

*Hur många män kan hon ta emot på två timmar.
*Hur många kvinnor kan han lyckliggöra på två timmar.
*Tävlingsgrenar i talad poesi. (Utgick av outgrundlig anledning från tidigt 1900-tals början.)
*Konsten att falla i skratt och dra med sig motståndarna i detta skratt.
*Reciterande av recept på desserter ståendes i fören på ett segelfartyg.
*Hur fort kan man sticka ett par Lovikavantar av en viss typ.
*Visa sig duktig i att räkna, exempelvis upp vilda djur i alfabetisk ordning, innefattande, fåglar, fiskar, insekter och andra levande varelser som inte är människor.
*Konsten att kräkas ett visst antal gånger under en viss tidrymd. (Bör inte vara alltför svårt, jag äcklas redan av att höra talas om att OS skall ta över i nästan samtliga kanaler, utom möjligen de vilka är belägna i Venedig.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-07-26 17:53



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
In absurdum.
2012-07-27

  TrollTörnTrappan VIP
Dessa tillhör nog dessvärre de Olämpliga Spelen eller de Otympliga Spelen. De torde dra alltför gott om deltagare eller alltför lätt locka med sig publiken in på tävlingsarenan...
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP