Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen mellan monster

Någonstans går gränsen
mellan moster och människa

mellan ovanlig och

Ohygglig

hon ser sig i spegeln
och undrar

hur man kan urskilja den gränsen

hur många bottnar

har en frisk brunn?






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 21:38



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar
2012-07-28

  Jan Widströmer VIP
Skall det vara "mellan moster och människa" med tanke på titeln? :-D
2012-07-27

  Anya VIP
Synnerligen intressant frågeställning i poetisk form.
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP