Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen


Den kommer med sitt ljus
och sin värme

känner hur jag vaknar till
min sinne blir som nyfött

känslor som vilat
vaknar till liv

orken kommer åter
viljan finns

så hoppas att solen skiner
och fyller mig med liv




Övriga genrer av Tosca
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 11:01



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du lyckliga, du kan leva solskenstider!
Upp när det gryr, till vila vid kvällens skymning.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca