Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskerad fotograf

Bland stenar och gräsbränder
mellan förtvivlade hus

stannade jag till och
försökte se innebörden i
det människor lämnat kvar

glömt

de som kan tolka ruiner

jag tolkar

det är rätt och det är fel


bara en vishet
jag samlat på




Fri vers (Fri form) av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-27 22:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Något dröjer alltid kvar och vill bli tolkat, det är det som manar dig att stanna till..
2012-07-30

  Catharina Edin VIP
dessa ruiner -
somliga värre än andra.
Alla sorgliga på sitt sätt.
2012-07-30

  Nanna X
älskar titeln och anslaget
2012-07-28

  Jan Widströmer VIP
Den som kan tolka, kan vara vis, men inte nödvändigt-vis.
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP